ALFREDO'S GRILL RESTAURANT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 22 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Alfredo's Grill Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

7 nov 2022 om 15:48 Helaas veel geld betaald voor een mixed grill, entrecote, ribeye en kipfilet. Geen idee wat voor vlees ik gegeten heb maar alles was met bot en droog
2 nov 2022 om 15:22 Heerlijk!
24 jul 2022 om 20:28 T broodje was sompig nat de burger veel te ver doorgebakken nee niet nog een keer
16 jul 2022 om 23:03 Lekker gegeten
12 apr 2022 om 20:22 Lekkere kippetjes en rundvlees. De groente vond ik minder, omdat het te kort gebakken leek (ui). Goede prijs-kwaliteitverhouding.
5 mrt 2022 om 8:39 Heel slecht nooit meer
21 feb 2022 om 21:01 Fout product geleverd, maar na bellen netjes opgelost en alsnog nabezorgd. Heerlijke burger en friet verder
29 jan 2022 om 19:57 Worst chicken I've ever eaten-dry and tasteless. Rice cold and undercooked. I do not recommend
8 dec 2021 om 14:13 eeten was heerlijk naar smaak.. bezorg was ook lekker optijd.. ik raad deze restaurant aan.
8 dec 2021 om 13:22 The sandwich is good and the price is very good. There was a lot of sauce, so it leaked and the bread got too wet to handle. A little less sauce or another kind of bread would be better. Worth the price.
29 nov 2021 om 21:38 Ik had meer verwacht had kip met patat kip had helemaal geen smaak het smaakte gewoon naar olie het had voor der rest helemaal geen smaak in cheese burger ik weet niet welke kaas er wordt gebruik maar geen aanrader gebruik voortaan cheddar cheese
21 nov 2021 om 7:48 Cheesebirger was perfect, patato eithout salt, and nugets like carton